Güçlü, genç ve neşeli bir ruh: Tommy Hilfiger

Yün ve kadife blazer ceketler, Amerikan silüetinin zarafetini taşıyor. Her bir ürüne özenle işlenen şık iç detaylar kıvrılan manşetlere, astarlara ve hatta yaka altlarına bile eklenerek, ayrıntılara verilen önemi ortaya koyuyor.

Tommy Hilfiger, kadınlar için zamanın ötesine geçen, feminen bir tarz sunuyor. Yün ve kadife blazer ceketler, Amerikan silüetinin zarafetini taşıyor. Her bir ürüne özenle işlenen şık iç detaylar kıvrılan manşetlere, astarlara ve hatta yaka altlarına bile eklenerek, ayrıntılara verilen önemi ortaya koyuyor. Kadınlara özel şık takım elbise ve smokin alternatiflerinin de sunulduğu Ocean teması, Tommy Hilfiger’ın son yıllarda hızla genişleyen bayan koleksiyonu ile yeni platformlarda iddialı hedeflerini kanıtlıyor. Tommy Hilfiger kadını ister iş yerinde ister akşam davetlerinde, günün her anında zarif ve çekici.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.