...

Fenerium ‘dan FB ‘lilere özel cep telefonu

100. yılında şampiyon olan Fenerbahçe ’ye özel olarak ürettirdiği Fenerbahçe Telefonu FB1907 Special Edition modelini Gençcell güvencesi ile piyasa sunan Fenerium, telefonu alana taraftara 100. Yıl forması hediye ediyor.

Fenerbahçeliler taraftar olmanın keyfini Fenerbahçe Telefonu FB1907 Special Edition cep telefonu ve 100. Yıl formasıyla yaşayacak. İnce ve şık görünümü ve birçok özelliğiyle Fenerbahçe taraflarının vazgeçilmezi olacak Fenerbahçe Telefonu FB1907 Special Edition telefon alanlar, telefonun içinden çıkacak kartla Feneriumlara gidip çift taraflı 100. Yıl formasını alabilecek.

Şampiyon Fenerbahçe ’nin marşları ve ekran koruyucularıyla sarı- lacivert tasarımlı Fenerbahçe Telefonu FB1907 Special Edition, özellikleriyle göz dolduruyor. Hareket sensörlü FB1907’nin ekranında sallayınca değişen 20 Fenerbahçeli futbolcu resmi telefona eğlence katıyor. 100. Yıl logolu Fenerbahçeli telefonlar; video oynatıcı, 5 saat süre ile video kaydedici, MP3 çalar, E-posta, SMS, MMS desteğine sahip olmasının yanı sıra ayrıca Webcam ve USB Bellek olarak da kullanılabiliyor. Bluetooth ve Java desteği de bulunan FB1907 modeli kullanıcıları hareket sensörü ile zar oyunu oynayabiliyor ve pedometre (adım sayar) ile yürüyüş yaparken ne kadar yol yürüdüklerini de görebiliyorlar.

Fenerbahçe Telefonunun Teknik Özellikleri:

Batarya ile birlikte 70 gr, Boyutlar 106 x 42 x 12 mm, GSM 900, GSM 1800, Bluetooth 2.0, 64 MB Dahili hafıza, Hareket Sensörü, 262K Renk, 1.8” TFT Ekran, 1.3 Megapiksel Kamera (Flaşlı), Webcam, E-posta, MP3 Çalar, MPEG4 Oynatıcı, Ses Kaydedici (1GB’ta kadar kayıt), Video Kaydedici (5 saat kayıt), USB Bellek, Micro SD Kart Desteği, Ahizesiz Görüşme, Titreşim, GPRS, WAP, MMS, Ajanda, Takvim, Dünya Saati, Kronometre, Hesap Makinesi, Hareketli Oyunlar, Java Desteği, USB Şarj

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

2 Yorum -> “Fenerium ‘dan FB ‘lilere özel cep telefonu”

  1. Karakaya adem :

    ben almanya dan bir fener taraftariyim fiyati nekadar acaba ve Fb 1907 cep telefonu türkiyedan alirsam almanya da kullanabilirimiyim ben almanya da yasiyorum. SAMPIYON FENERBAHCE

  2. gfb'li kübra :

    benim var bu telefondan çok memnunum herkese tavsiye edrim:D GENÇ FENERBAHÇELİLERR

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.