Dikkat inek sergisi

Gerçekleştirildiği her şehirde ilgiyle karşılanan ve 12 hafta boyunca İstanbul sokaklarını renklendiren dünyanın en büyük açık hava etkinliği CowParade-İstanbul sona erdi.

24 Kasım Cumartesi günü, saat 14:00’de Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek bağış müzayedesi ile STK’lar yararına satışa çıkarılacak. Bağış Müzayadesine katıılım açık olup, aynı gün telefonlada katılınabilinecek.

Antik A.Ş. işbirliği ile Turgay Artam tarafından yönetilecek müzayededen elde edilecek gelir, SOKAK ÇOCUKLARI REHABİLİTASYON DERNEĞİ, AÇEV ve TEMA yararına bağışlanacak. Müzayedede, İstanbul sokaklarında sergilenen inekler arasından belirlenen 77 ineğin yanı sıra Ariş Kuyumculuk’un tasarladığı ve CowParade İstanbul müzayedesi için bağışladığı 78.34 gram altın üzerine yaklaşık 2 bin adet toplam 33,09 karat siyah ve beyaz pırlantalarla işlenmiş inek biblosu da yer alacak.

Sergi sonrasında toplanan inek heykelleri, sanatçıları tarafından tekrar elden geçirilecek ve müzayede için hazırlanacaklar. Tüm inekleri son kez birarada görmek isteyenler 22 Kasım’a kadar Cevahir alışveriş merkezini ziyaret edebilirler.




Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar