...

Nine West yağmur çizmeleri

Tüm Türkiye’yi yağmurlu günler beklerken son dönemin moda yağmur çizmeleri ayaklarınızı korusun istiyorsanız ünlü ayakkabı markalarına şöyle bir uğramanız yeterli. Bu yıl daha çok yıldızı parlayan yağmur çizmelerinin oldukça çeşitli desende olanları var. Ama sadelikten yana olanlar içinde Nine West yağmur çizmeleri tavsiye edilir.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

3 Yorum -> “Nine West yağmur çizmeleri”

  1. dila :

    ben de çok beğeniyorum yağmur çizmelerini.hem tarz olarak güzel duruyor hem de yağmurlu havalarda istediğim kadar suya basabilirim:D bunların fiyatı ne kadar acaba siyah renk tam bana göre:D

  2. TÜLAY AYDIN :

    Yağmur çizmelerinizi çok beğendim fiyatı ne kadar ve bu urunlerınızı hangı magazalarınızda bulabılırım bu konuda bılgılendırırsenız cok sevınırım.Teşekkürler..

  3. demet :

    yagmur çizmelerinizi bende çok beğendim
    geçen hafta profilo avm ninewest e gittim fakat sadece kahverengi kalmıştı siyah 37 numarasından almak istirum hangi magazanızda olduğunu bana iletirmisiniz?tşk

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.