Faik Sönmez 07-08 sonbahar-kış kadın koleksiyonu

Detaylara önem veren ve pek çok seçenek barındıran 2008 Sonbahar - Kış Koleksiyonu, çalışan kadınları “Bugün ne giysem?” sendromundan kurtarıyor.

Faik Sönmez, 2008 Sonbahar-Kış Sezonu koleksiyonunda da çalışan kadınların, yerine göre şık, feminen ve casual çizgilerle rahatlığını sağlamayı hedefliyor. Tasarımlarıyla yenilik ve fark arayan kadınlara hitap eden Faik Sönmez, çalışan kadınları “bugün ne giysem?” sendromundan kurtarmayı amaçlıyor. Etek-ceket ve pantolon-ceketli takımlar, koleksiyonun en önemli parçalarını oluştururken, siyah, koyu mavi ve laciverti buluşturan tasarımlar dikkat çekiyor. İpek bluzlar, koton pantolonlar, fitilli kadife etek ve ceketler, çalışan kadınlara hem klasik hem de casual alternatifler sunuyor. Faik Sönmez mağazalarında ‘şıklık detaylarda gizlidir’ diyen kadınlar için çantadan kemere, atkıdan kolyeye pek çok seçenek bulunuyor. Bu tasarımlar, iş kadınlarının tarzlarıyla fark yaratmalarına olanak sağlıyor.

  

Çalışan Kadınlar İçin Faydalı Giyim Önerileri:
Çalışan bir kadının gardırobunda öncelikle birbiriyle uyumlu renkler olmalıdır. Nötr ve koyu renkler bir arada kullanılabilir. Her kadının gardırobunda bir beyaz gömlek, etek–ceket takım ya da siyah pantolon-ceket bulunması gerekir. Pantolonlarda kalçadan belli bir darlıkla inen, çok geniş paçaları olmayan kuplar bedeni daha ince gösterecektir. Şık gömlekler ve bluzlar ile kombine edilen koyu renk bir kot pantolon çalışan kadının kurtarıcısı olacaktır. Aşırı dar ve vücuda oturan üstlerden, çok büzgülü bluzlardan kaçınılmalıdır. Bluz ve eteklerde ince kumaşlı modeller, bedeni ince gösterir ve kullanımları da rahattır. Pantolonlarda ise lycralı kumaşlar ütü istemediğinden avantaj sağlamaktadır. Ayakkabı, çanta, kemer gibi aksesuarlar kıyafeti tamamlayıcı unsurlardır ve güncel olmaları gereklidir.


Faik Sönmez Mağazaları:
Faik Sönmez 2008 Sonbahar-Kış Koleksiyonu; İstanbul’da Nişantaşı, Erenköy, Etiler, Cevahir AVM, İstinyepark AVM, Beylikdüzü, Bakırköy, Teşvikiye, Capitol AVM; Ankara’da Ankamall AVM, Armada AVM, Cepa AVM, Ankara Panora AVM; İzmir’de Alsancak, Çiğli Kipa AVM; Bursa’da Zafer Plaza AVM, Korupark AVM; Eskişehir’de Neo AVM; Konya’da Kule AVM; Kayseri’de Park AVM; Mersin’de Forum Mersin AVM; Adana ve Gaziantep mağazaları ile Türkiye’nin dört bir yanındaki satış noktalarında yer alıyor.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

3 Yorum -> “Faik Sönmez 07-08 sonbahar-kış kadın koleksiyonu”

  1. miyase :

    çok az modelleriniz
    var daha
    ayrıntılı daha çok koleksiyonunuzu
    görmek isterim

  2. tuba özgüler :

    fiyatlar ve koleksiyonlarla ilgili bilgileri,mail olarak yollarsanız çok mutlu olurum.sitenizi inceledim fakat fiyatlar hakkında bilgi edinmek istiyorum.ürünlerinizi çok beğeniyorum.teşekkürler,iyi çalışmalar

  3. gaziantep atalardan burcu :

    daha canlı renkler olsa daha iyi olurdu

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.