Yeni sezonun kilit aksesuarları



Sonbahar-kış sezonunun kapılarını size aralayacak kilit aksesuarlara ihtiyacımız olacak.

Ben de size biraz bu konuda yardımcı olmak istedim. Her sezon yeni trendler açıklansa da farklı formlar kullanılsa da bütün kıyafetlerimizin tamamlayıcısı, onları farklı ve hoş gösteren her zaman kullandığımız aksesuarlar. Aynı kıyafeti bir başkası aksesuarlarla farklı taşırken sizin farklı tercihleriniz o kıyafeti bambaşka bir havaya sokabilir. O yüzden aksesuarlar bütünü oluştururken bize yardım edecek detaylardır.

İlk başta ayakkabılarla başlamak istedim. Bu sezon gerçekten bizim için çok eğlenceli modellerle beraber bir o kadar cool ve dişi modeller bizi bekliyor. Şimdiye kadar alışık olduğumuz kış modellerinin yanı sıra en renkli, süslü, şık detaylar bu sezon bizi peri masallarında gibi hissettirecek. Ruganlar, yakma ve yıkama deriler, krokolar, fiyonklar, püsküller, işlemeler, pırıltılarla hazırlanmış koleksiyonlar, platform tabanlar, bilekte botlar, yuvarlak ve sivri burunlar, kalın, yüksek ve çok çeşitli formlarda ökçeler bu sezonun in’lerinden. Ayakkabılarda romantik, abiye, iddialı, western, binici modeli ve rahat olan tüm modeller bizi farklı adımlar atmamızı sağlayacağa benziyor…

Özellikle almanızı tavsiye ettiğim bilekte biten botlardan bir tane alın derim. Bence etek ve elbiselerin tek tamamlayıcısı gibi gözüküyor bu sonbahar – kış sezonunda… Bir diğer önerim ise mokasen ayakkabılar; 20’li yılların erkek giyiminden esinlenen Paul Smith’in maskülen kıyafetlerine eşlik eden mokasen ayakkabılar sizin de giyim tarzınıza biraz erkeksilik katarak farklı görünmenizi sağlayacak.

Şapkalarda her kıyafetin tamamlayıcısı olarak yerini almaya hazırlanıyor. Farklı renklerde el örgüsü bereler, fötr şapkalar, Marc Jacobs’un bu sezon defilesinde kullandığı Parizyen şapkalar, üzerinde farklı materyallerle süslenmiş bereler bizi değişik bir havaya sokacak. Sonbaharda siz siz olun kesinlikle başınızdan şapkanızı eksik etmeyin.

Bu sezon hemen hemen bütün defilelerde kullanılan bir diğer aksesuar ise eldivendi. Dirseklere kadar çekilen eldivenler sezonun en gözde aksesuarı. 1940’lı yılların ışıltısını üzerlerinde taşımak isteyen kadınlar için uzun eldivenler ideal bir seçim olur. Ayrıca asi motorcu havası için kısa deri eldivenler favorim.

Eşarplarda artık farklı şekillerde kullanmak için bizlerle… Saç bandı olarak kullandığımız eşarpları artık belimize bağlama vakti geldi. Tüvit eteklerle eşarbı kullanan Lagerfeld bize farklı bir bakış açısı yarattı.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.