...

Koton ve La Senza’dan size özel!

Belirli ürünlerde geçerli olan yüzde 25 indirimden tutun da, karıştır yarat kampanyasına ve hatta Worldcard’a özel taksitleri ile 2007-2008 Sonbahar-Kış sezonunda yüzünüz gülsün.

Belirli ürünlerde geçerli olan La Senza Edge serisi sütyenlerdeki yüzde 25 indirim sadece sizlere özel… Koton mağazalarında bulabileceğiniz La Senza Edge sütyenlerini karıştır yarat yöntemi ile alma şansınız da bulunuyor.

2 adetini 54 YTL’ye alabileceğiniz kampanya yine belirli ürünlerde geçerli. Sütyen&Atlet T-Shirt&Pijama Altı gibi ikilerde geçerli oaln kampanyaya dahil oaln ürünler tükenmeden Koton mağazalarını ziyaret etmenizde yarar var! Bunların dışında Worldcard’a özel taksitlendirme olanakları da mevcut. La Senza’da Sonbahar/Kış sezonunu Worldcard’a özel 8 taksit fırsatıyla karşılayın.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.