...

Arzu Kaprol Pret a Porter Deluxe Koleksiyonu

Arzu Kaprol’un 2007-2008 Sonbahar/Kış Pret a Porter Deluxe koleksiyonu Desinety-A.Mayer imzalı bir İstanbul Gravüründen esinlenilerek hazırlanmış. Kaprol’ün, deneysel tasarımlarının da yer aldığı koleksiyonda 82 parça bulunuyor ve ipek ve derinin ağırlığı hissediliyor.

Global giyinen insanlığın, kültürüne ait özellikleri detaya sindirmesi gerektiğine inandığını ve koleksiyonlarında yer alan temaları buna göre belirlediğini söyleyen Arzu Kaprol, “The Bosphorus” koleksiyonunda yer alan gravürlerinde İstanbul’un geçmişten günümüze uzanan şehir kimliğini, metropol hayatını anlattığını belirtiyor. Kaprol; “Bu biraz da bizi geçmişe bağlıyor. Ben her zaman koleksiyonlarımda İstanbul metropol kadınına özgü hikayeler yapıyorum. Mutlaka İstanbul ve Türkiye coğrafyasına özgü birtakım detayları da koleksiyonuma ekliyorum. Çünkü İstanbul’dan besleniyorum. O yüzden konseptim bu kez “The Bosphorus” oldu” diyor.

Arzu Kaprol; ipek, deri, kaşmir, triko, ipek bluz ve elbisenin ağırlıklı olarak yer aldığı koleksiyonunda en fazla dikkat çeken parçaların degrade deriler, lazer kesimler ve ipek kaşmirler olduğunu belirtiyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.