...

D’S Damat 2007/2008 Sonbahar-Kış sezonu

Orka Group’un 4. markası D’S Damat, 07/08 Sonbahar-Kış sezonunda ülkemizde şimdiye kadar hiç yapılmamış olanı yaparak her drop ve bedende toplam 41 farklı kalıp alternatifi üreterek bir ilke imza atıyor!

D’S Damat 07/08 Sonbahar-Kış sezonu takım elbise ve ceketlerinde sunduğu 4–6 ve 8 droptaki toplam 26 farklı kalıp alternatifiyle adeta kişiye özel tasarımlar üretiyor. Farklı droptaki takım elbise ve ceketlerle kombinlenecek D’S Damat gömlekleri ise 4–6 ve 8 dropta toplam 15 farklı beden alternatifiyle karşımıza çıkıyor. Vücudun formunu alan ve özel kesimleri ile sizi bir beden daha ince gösteren akıllı kalıplar da D’S Damat’ın muhteşem yenilikleri arasında. D’S Damat’ın yeni sezonda sunduğu toplam 41 adet farklı kalıpla artık giyinmek herkes için bir keyfe dönüşecek.

D’S Damat, zevk alınacak 07/08 Sonbahar-Kış koleksiyonunu hazırlarken en yüksek dikiş teknolojisini yüksek bükümlü en ‘fine’ kumaşlarla buluşturdu. %100 yünler, pamuklar ve karışımlı kumaşlar sizin konforunuz ve fonksiyonel kullanımınız için özel olarak özenle seçildi. Yeni sezonun renk paletinde yer alan siyah, lacivert, antrasit ve koyu kahve renkleri mükemmel bir şıklık için petrol ve fümeyle tamamlandı. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren D’S Damat, 07/08 Sonbahar-Kış sezonu koleksiyonlarında sunduğu 41 farklı kalıp alternatifiyle herkese en moda ve en şık tasarımları giydirmeye devam ediyor.


Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum -> “D’S Damat 2007/2008 Sonbahar-Kış sezonu”

  1. ismail erbil :

    ben ürünlerinizi begeniyorum ancak bedenim xxl bedenime göre sizde ürün bulamıyorum

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.