Hotiç kışa hazır

Siyah ve gri tonlarının hakim olduğu sonbahar-kış sezonunda çarpıcı renkteki aksesuarlar ile yaratılan kombinler dikkat çekiyor. Kırmızı, sarı, yeşil, mor gibi canlı renklerden oluşan ayakkabı, kemer ve çanta koleksiyonuyla Hotiç, çekiciliğinizi bir kez daha vurgulayacak.

Sezonun öne çıkan trendi bilek boyunda botlar, soft ve yumuşak derilerden konforlu çizmeler Hotiç koleksiyonunda geniş bir yer buluyor. Özellikle sonbaharda yanık tene giyilen soft dökümlü, soft fermuarsız ve fermuarlı çizmeler seksi bir görünüm isteyenler için vazgeçilmezler arasında yer alacak.

Yaratıcılığın simgesi mor, ihtişamı ve romantizmi ile koleksiyona dinamizm katarken, morun süetlerde kullanımı yumuşak ve yalın, ruganlarda kullanımı ise romantik, asil ve gösterişli bir etkiyle ayakkabıları tamamlar nitelikte. Grinin her tonuyla rahatlıkla kombinleyebileceğiniz, ayakkabı, kemer ve çantası birbiriyle uyumlu mor ürün grubu Hotiç’in bu sezon gözdelerinden… Yine gri ve siyah elbiselerle rahatlıkla kombinleyebileceginiz yazın öne çıkan renklerinden sarı, kışın da kendini gösteriyor.

Sonbahar – Kış sezonunun trend renkleri arasında yer alan kırmızı, yeşil ve mavi renklerinin farklı deri cinsleri ve farklı parlaklıklarla uygulanışı her zevke göre uyumlanabilen ürün zenginliği yaratıyor… Leoparlar bu sezonun yine vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Tay derisi üzerine baskı leopar deseni, hem abiye hem de casual ayakkabı, çanta ve kemerlerde uygulanılarak farklı kullanımlara olanak sağlıyor.

Çalışan kadınların yoğun olarak tercih ettiği basic ve klasik modeller, sezon moda trendleri doğrultusunda Hotiç tasarım kalitesiyle buluşuyor. Siyah ,chocolate kahve, bej ve vizonun farklı tonları, parlak, mat, kırışık, eskitme gibi deri finisajlarıyla fonksiyonel bir kullanım alanı yaratıyor. 2007-2008 Sonbahar-Kış koleksiyonunda, Hotiç’in tasarım kalitesi, egzotik ve değerli deriler ile tamamlanırken, Hotiç renkleriyle farklı kombinasyonlar yaratan rugan,kroko,baby kroko,napa,süet,soft rölaks,nubuk,degrade rugan,desenli rugan, baskılı tay derisi sezonun en çok tercih edilen malzemeleri arasında yer alıyor.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.