Miss Selfridge yeni sezonda daha şık ve daha trendy

Miss Selfridge çarpıcı ve renkli koleksiyonlarıyla yeni sezona canlılık getiriyor.

Genç kızların gözde markası Miss Selfridge, 2007-2008 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda, kadınlara şık ve trendy tasarımlar sunuyor. Farklı stil-lerin yansıtıldığı koleksiyonlarda, değişik dokulardaki kumaşlar ve tasarımlara karakter kazandıran renkler ön plana çıkıyor.

Glitter Grunge ile 1990’lara merhaba…

Miss Selfridge’in 1990’ların grunge stilini ışıltılı bir şekilde yansıttığı Glitter Grunge koleksiyonunda, metalik geniş etekli miniler, erkeksi gömlekler, kom-binezonlar, eski görünümlü rock grubu tişörtleri, parka benzeri ceketler geniş yer tutuyor. Siyah-beyaz, kahverengi, hardal, haki, kırmızı ve altın vurguların yer aldığı koleksiyonda damalı ve baskılı kumaşlar, eskitilmiş kot, lurex, pırıltılı taşlar, dantel ve pullu süslemeler öne çıkıyor.

  

Poiret romantik bir görünüm için birebir…

1910’ların tarzına modern bir yaklaşım sunan Poiret koleksiyonundaki kadife ve art deco süslemeler, baskılı tütüler ve pelerinlerle gösterişli bir kış Miss Selfridge’de sizi bekliyor. Dantel, nakış, baskılı şifon ve kadifelerin üzerinde gül, turkuaz, mürdüm, koyu meşe ve vanilya tonları hakim.

  

Land Girls 1940’ları geri getiriyor…

1940’lar, savaş dönemini günümüz trendlerine taşıyan Miss Selfridge’in ‘Land Girls’ koleksiyonunda yüksek belli pantolonların içine sokulan gömlekler, atlet-ler, fırfırlı yakalar dikkati çekiyor. Detayların zenginleştirdiği koleksiyonda
tüvit, el yapımı nakışlar, sepet ve kroşe örgüler kullanılmış. Kahverengi, avcı yeşili ve pancar renklerinin tercih edildiği koleksiyonda tasarımlar açık maviyle hareketlendirilmiş.

  

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

2 Yorum -> “Miss Selfridge yeni sezonda daha şık ve daha trendy”

  1. hazzl :

    bu markayı ilk kez duyuyorum ama guselmişş

  2. sedonyum :

    bu marka topshop bünyesinde satılıyo, web sitesinden de takip ediyorum harikulade goğcısssss vb. diyebileceğimiz bi markadır kendisi…

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.