Diesel’den Sonbahar/Kış’a özel

İtalyan markası bu defa geleceğin dünyasına gidiyor ve teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin, dünya ne kadar gelişirse gelişsin, insanların beceriksizlik, sakarlık gibi özelliklerinin, zaaflarının devam edeceğine dikkat çekiyor.

Diesel’in yeni reklam kampanyası, yine sıradışılığıyla ve markanın ironik tarzıyla ön plana çıkıyor. Geleceğin dünyasında sıradan insanlarla çekilmiş bir bilim-kurgu filmin sinemalarda kapalı gişe oynaması, klonlama tüpünü kıran çocuğu babasının azarlaması, Androidler her zamanki gibi grevde olduğundan uçuşların ertelenmesi ve uzay limanında sinirlerin gerilmesi kampanya enstantanelerinden sadece birkaçı…

Diesel’in fütüristik, komik, ironik ve bir yönüyle iç rahatlatıcı yeni reklam kampanyası, İsveçli Johan Renck tarafından çekildi. Video, film ve reklam filmleriyle tanınan Renck, bu kampanyada fotoğrafa odaklanarak görüntülere sinematik bir ışıltı kattı. Diesel’in yaratıcı ekibi tarafından hazırlanan ve Paris’teki reklam ajansı Marcel yönetiminde yürütülen kampanyanın moda direktörü ise Patti Wilson.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar