YKM ’den Sonbahar - Kış Yansımaları…

Ilık sonbahar esintileriyle karşılaştığımız bu günlerde birbirinden önemli markaların yeni sezon koleksiyonlarını tüketicisiyle buluşturan çok katlı mağazacılığın öncüsü YKM, yeni sezona iddialı bir giriş yapıyor.

Modanın farklı yansımalarına dikkat çekmek üzere aynaların kullanıldığı YKM yeni sezon çekimlerinde, tamamı aynalarla kaplı bir mekan oluşturuldu. Her biri konusunda uzman isimlerle çalışılan çekimlerde, bir çok derginin moda çekimlerinin yanı sıra Guess, Diesel, Armani Collezioni, Versace gibi markalara modellik yapmış olan Jon Kortajarena, Della Republica, Grazia, German Glamour kampanyalarında dikkat çeken Marija Piskac ve Byblos, Ungaro, Cartier, Kerastase kampanyalarında adını duyuran model Isabel Neumaier ile çalışıldı.

Ünlü fotoğrafçı Emre Doğru ’nun gerçekleştirdiği moda çekimlerinde, geliştirdiği hava püskürtmeli makyaj tekniği ile kozmetik sektörüne farklı bir boyut kazandıran Uslu Airlines’ın sahibi Makyör Feride Uslu , mankenlere özel makyaj uyguladı. H&M, Sisley, Casall, İpekyol, Twist, Altınyıldız markalarıyla, Catherina-Zeta Jones, Charlize Theron, Scarlett Johansson, Courtney Cox, Jessica Alba gibi isimlerle çalışan, Jonas Hallberg ’in stylingini yaptığı moda çekimlerinde, mankenlerin saçları Kemal Doğulu tarafından tasarlandı.

Tasarımların ve ince detayların göze çarptığı Sonbahar-Kış koleksiyonu ile YKM , sizi ve sevdiklerinizi yeniliklerle buluşturmaya devam ediyor.

Yeni sezon trendlerinde kadınlar modern, şık, bakımlı, cool ve seksi bir görünüme bürünürken, erkekler hem çocuksu, hem cool olacaklar. Metalik renklerin öne çıktığı yeni sezon koleksiyonlarında ayrıca deri ve kürkler dikkat çekiyor.

Modayı yakından takip etmek, her zaman şık ve bakımlı olmak, kendinize ve sevdiklerinize farklı bir tarz yaratmak için YKM Mağazalarını ziyaret edebilir, giyimden ayakkabıya, ev dekorasyonundan aksesuara kadar istediğiniz herşeye, YKM ’nin sunduğu fırsat ve avantajlarla sahip olabilirsiniz.

 

 

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.