...

Cavalli’nin Yılan ve Kaplumbağası yarışıyor…

Marcolin’in yaratıcılığı ile hazırlanan Roberto Cavalli 2008 optik koleksiyonu yüksek düzeyde sofistike ve Sahra Çölü’nün ilhamını taşıyor. Lüksü seven kadınlar için tasarlanan koleksiyonda çerçeveler ince, sinüs biçimli ve en önemlisi cavallı kadının sevdiği zefarete sahip.Koleksiyon Cavalli’nin Yılanı & Kaplumbağa Kabuğu ile zenginleştirilmiş tül motifi mücevherleri ile kaplandı. Göze çarpan metal RC logosu ise saplara değer katarak, çerçevenin biçimi ve renk kombinasyonuna ahenk katıyor. Çerçeveler ve saplar arasındaki kontrastta olduğu gibi renk ve malzeme bileşimi, çeşitliliği, her birine tekil parça olma özelliği veren çerçevelere hareket kazandırıyor. Sap tiplerinin biçimi sıklıkla cesaretli ve tasarımını inanılması zor hale getiriyor. Koleksiyon Cavalli’nin yılanı veya kaplumbağa kabuğu ile zenginleştirilmiş tül motifi mücevherleri ile kaplandı.

Koleksiyonda yer alan RC351 modeli korkusuz kolonial bir yanak görünüşünün yansıması olan asetat optik çerçeve, gün içerisinde meraklı bir kaşif olan ve geceleyin büyüleyici bir Kleopatra’ya dönüşen yaldızlı ışıltılar içinde coşkulu kadınlar için tasarlandı. Ağırbaşlı, çevrimlenmiş çerçeve, kıvrımlı ve ahenkli bir motif formu için sanatsal olarak yerleştirilen yaldızlı parçaları olan pırıltılı, dikkat çeken saplar ile devam eder. Çerçeve çeşitli renk seçenekleri ile geldi. Tümü parlak kızıl altın dekoru ile gelen parlak radyum dekoru ile parlak siyah, parlak kaplumbağa, sedef mercan ve yeşildir. Logo her iki şakağa sıcak baskı ile yerleştirildi. RC360 modeli ise kadınsı metal çerçevenin esası detaylarının zenginliğinde. Hudutsuz saplar bitim noktalarında yer alan “RC” logosu ile birleştirilmiş bir bölüm sunuldu. Tasarımcının logoyu, renk kontrastı ile yuvarlatılmış yazı karakterini vurgulayan sade bir bandın içinde yer alıyor. Bu stilin renk kombinasyonları, parlak gülkurusu önyüzü ile birleştirilmiş parlak kahverenginden, ayrıca parlak gülkurusu önyüzü özelliği de sunan parlak bordo, parlak siyah, parlak radyum önyüzlü parlak camgöbeğine ulaşılıyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.