Beymen’lerde abiyeler moda…

Yaz Gecelerinin Özel Davetleri Yaklaşırken Dünyaca Ünlü Modacıların İmzasını Taşıyan Abiye Kıyafetler de BEYMEN’lerde Yerini Aldı.

Dior, Elie Saab, Alberta Ferretti, Prada, Fendi, Etro, Moschino, Luca Luca, Lanvin, Blumarine, Bottega Veneta, Celine, Missoni, Givency, Atıl Kutoğlu gibi moda devlerinin imzasını taşıyan abiye koleksiyonlar, her sezon olduğu gibi 2007 ilkbahar/yaz sezonunda da göz kamaştırıyor.

Ayrıca BEYMEN’ler de bu sezon ilk kez J-Mendel, Mandalay, Zuhair Murad, Derek Lam, Vera Vang, Balmain gibi markaların da abiye tasarımları yer alıyor.

BEYMEN’lerde yer alan dünyaca ünlü markalara ait 2007 ilkbahar/ yaz abiye koleksiyonları, duru renkleri ve akıcı hatları ile sadelik ve seksilik arasındaki dengeyi korurken, romantik bir yazı müjdeliyor. Derin dekoltelerin ön plana çıkarıldığı koleksiyonlarda, feminen çizgiler nostaljik aksesuarlarla desteklenerek hareketlendiriliyor. Minimalist bir görünüm sunan tasarımlarda şıklık detaylarda gizleniyor.

Lübnanlı modacı Elie Saab’ın güzel kadınlardan ilham alarak yarattığı 2007 ilkbahar/yaz koleksiyonundaki modellerin kesimlerinde sadelik ön planda iken; ipek, tafta, krep ve şifon kumaş üzerine işlenen taşlar kıyafetlere büyüleyici bir görüntü veriyor. Koleksiyonda pastel renkler ön planda.

Kürke getirdiği farklı bakış açısıyla J.MENDEL, 2007 ilkbahar yaz sezonunda straplez beyaz organza, drape işlemeli vücuda oturan büstiyer kesimli gece elbiseleri ile oldukça iddalı. Elbiselerde kullanılan renkler; açık gri, beyaz ve kemik.

Lüks ve sofistike bir tarzı ile beğeni toplayan Derek Lam’ın koleksiyonunda ise, yere kadar uzanan straples kesimli elbiseler geniş yer kaplıyor. Şifon kumaşların kullanıldığı uzun elbiseler, çok sade ve romantik. Diz üstü modellerde ise ince askılar ve vücuda oturan seksi tasarımlar göze çarpıyor.

Vera Wang’ın abiye koleksiyonu ise siyah şifon, uçuk pembe, bej elbiseler gümüş işlemelerle zenginleşiyor. Kumaş ve renk oyunlarıyla yaratılan transparanlığın ön planda olduğu elbiselerde büyük çiçek desenleri, bej ve siyah birlikteliği göze çarpıyor

Helenistik dokunuşun yoğun olarak hissedildiği BEYMEN Kadın koleksiyonundaki abiye elbiselerde ise pembe, bej, sarı ve gri tonları hakim. Platin rengi, elbiselere ışıltı katarken, ipek şifon doğal kumaşların kullanıldığı kıyafetler saflığı ve romatizmi yansıtıyor. Degrade sarı ve gri renklerin birlikteliğinin görüldüğü yere kadar uzanan roba kesimli straples elbiseler, drapaj dikiş detayları ve metalik aksesuarlar ile BEYMEN kadını yaz gecelerinin tanrıçası olacak.

 

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.