...

Sandalet’lerde İnci Şıklığı

Güncel modanın şık ve modern detaylarıyla stilinize yön veren İnci, 2007 yazı için tasarladığı sandalet koleksiyonunda yalın çizgileri renklerin uyumu ile birleştiriyor.Hayatın en keyifli anlarını yakalamaya hazır olan hanımlar, İnci yaz koleksiyonunu oluşturan yüzlerce seçenek arasından, stillerine uyan şık ve rahat sandaletlerle uzun sıcak yazın tadına varacaklar.

İnci yaz koleksiyonunda Rahatlığın ve şıklığın sembolü sandaletler ve parmak arası terlikler şıklıkları ve rahatlıklarıyla göz kamaştırıyor…

İnci ’nin 2007 yaz koleksiyonunda yer verdiği birbirinden şık ve kullanışlı sandalet tasarımları, egzotik dizaynları ve kullanılan aksesuar detayları ile oldukça dikkat çekiyor. Kahverengi, siyah ve natürel deri tonlarının yoğun olarak kullanıldığı tasarımlar; doğal taşlar, tahta boncuklar, metal zımba ve zincir detaylar ile birleşerek göz alıcı bir yaz şıklığına dönüşüyor.Tatilde, günlük yaşamın koşturmasında ve hatta davetlerde de giyilebilecek bu zarif ve iddialı sandaletler, kimi zaman şık bir elbisenin altında kimi zaman da plaj kıyafetleri ile birleşerek özgün ve sıra dışı bir şıklığa dönüşüyor.

Son yıllarda ayakkabı ve aksesuar modasının vazgeçilmezi olan rugan, ışıl ışıl görünümüyle parmak arası terliklere ve sandaletlere iddialı bir görünüm kazandırıyor. İnci yaz koleksiyonunda yer alan sarı, kırmızı, mavi, beyaz ve bej tonlarının hakim olduğu cıvıl cıvıl rugan tasarımlar, adeta yazın enerjisini ayaklarınıza yansıtıyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.