...

Harvey Nichols Koleksiyonları Sonbaharın Gizemini Yansıtıyor…

Harvey Nichols İstanbul, sonbahar koleksiyonlarıyla sezona iddialı giriyor. Dünyaca ünlü markalardan Carlos Miele, Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Theory, Temperley, Paule Ka ve Emilio Pucci’nin yeni kreasyonları, 2007 sonbahar-kış modasının trendlerini yakalarken, sonbaharın kendine has gizemini de yansıtıyor.

Carlos Miele’nin, New York, Sao Paulo ve Paris temalı koleksiyonunda, drapeler, vücuda oturan dar kesimler, uzun şifon elbiseler asil bir şıklığı çağrıştırırken, tasarımlarda siyah, bordo, koyu yeşil ve mavinin yanı sıra leopar desenli kumaşlar öne çıkıyor. Carrolina Herrera kendine has renk ve desenleriyle gece elbiselerinde vazgeçilmez bir marka olduğunu kanıtlarken, tül ve tafta kumaşlar, işlemeli uzun elbiseler sıra dışı tasarımlarıyla göz dolduruyor.
Oscar de la Renta’nın siyah, fuşya ve lame renklerin ağırlıkta olduğu elbiselerinde, klasik görünümlerin dışında yaka detayları göze çarpıyor. Sezonun trendini yansıtan balon etekler ve dökümlü şifon elbiselerin şıklığı, iddialı ayakkabı ve çantalarla tamamlanıyor. Fransız Devrimi sonrasında Paris’teki Rus göç dalgasını konu alan Temperley koleksiyonunda ise Viktorya tarzı ceketler, desenli elbiseler, lale biçimli kloş eteklerle birlikte dik yakalı gömlekler, düğme detayları, kalın kemerler, fötr şapka ve başlıklar kullanılıyor.

Emilio Pucci, markanın simgesi haline gelen geometrik desenleriyle turuncu, fuşya ve mor gibi canlı renklerin kullanıldığı elbise ve aksesuarlarıyla koleksiyonun en neşeli ve dikkat çekici tasarımlarını oluşturuyor. Theory koleksiyonundaki yüsek belli, dökümlü pantolonlarla yarasa kollu bluzlarda, koyu ve pastel renklerin kontrastı vurgulanıyor. Sonbaharın pastel gri, kahve ve krem renklerindeki triko elbiselerin, kısa ceketlerin ve uzun hırkaların renkli fularlar, kalın çorap ve çizmelerle kombine edildiği Paule Ka ise gündelik yaşam için farklı seçenekler sunuyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.