11 Temmuz 2007 Çarşamba

İstanbul Moda Haftası 2007

2007 yılı içinde kış ve yaz dönemi olmak üzere 2 farklı tarihte gerçekleştirilecek olan Uluslararası İstanbul Moda Fuarları, ülkemizin performansını dünya ölçeğinde ortaya koyabileceği platformlardan biri olma özelliği ile farklı bir önem taşıyor. IF Konseyi ve İTKİB güç birlikteliğinin oluşturduğu sinerjinin uluslararası alanda yeni iş bağlantıları sağlaması ve ihracatı artırması hedefleniyor.

23 - 25 Ağustos 2007 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul’da gerçekleştirilecek 10. Uluslararası İstanbul Moda Fuarının içeriği, biçimi, hedefleri ve uygulamaları ile ilgili konularda, CNR, Fuar İcra Kurulu ve hizmet alınan profesyonellerden oluşan Çalışma Grubu, faaliyetlerine başladı. Ulusal ve uluslararası mecralarda tanıtım ve etkinlik çalışmaları belirlenen program dahilinde uygulanmaya başladı. Yurtiçi ve yurtdışından önemli tasarımcıların da yer alacağı fuar Dış Ticaret Müsteşarlığı, DTM`nin de tam desteğiyle tüm dünyadan profesyonel alıcıları Türkiye`de katılımcılarla buluşturacak.

Uluslararası tanıtım çalışmaları tüm dünyada başlatılan 9. Uluslararası İstanbul Moda Fuarı için şimdiden İtalya, Fransa, Yunanistan, Portekiz, Japonya, Brezilya’dan toplu katılım rezervasyonları gerçekleştirilmiştir. Çok sayıda uluslararası satın almacı fuarı ziyaret için şimdiden ön kayıt yapmış durumdadır.

10. Uluslar arası İstanbul Moda Fuarına katılımlar devam etmekte olup, artan talep nedeni ile yer sıkıntısı yaşamamak için başvuruların ivedilikle yapılması katılımcılarımızın lehine olacaktır.

0 yorum:

Sonraki Yazı Önceki Yazı Ana Sayfa