Y-London’da Çifte Kampanya

Güneşin sıcak yüzünü yavaş yavaş hissettirmeye başladığı şu günlerde, bahar ve yaz aylarının ışıltısını, canlılığını, bahar dallarının sadeliğini yansıtan Y-London, 2007 İlbahar-Yaz koleksiyonu, her sezon olduğu gibi bu sezonda oldukça iddialı. Koleksiyonda, bayanların hem iş, hem de gece şıklığını yakalayabilecekleri birbirinden farklı renk ve modellerle birçok ürün bulunuyor.

Dar kesim, cigarette paça, boru paça, capry, şort ve hareket özgürlüğü sağlayan casual kesimlerle birçok farklı pantalon seçeneği sunulan koleksiyonda etekler ise, Y-London tarzına uygun volanlar, pileler, düğme, fiyonk ve sezonun trendi kalın kemer gibi aksesuar detaylarıyla hareketlendiriliyor.
Koleksiyonda çeşit, detay ve desen yönünden oldukça fazla seçeneği bulunan gömlekler, lycralı ve lycrasız poplin, vual ve saten kumaşlardan casual ve trend modellerle geniş bir yelpaze sunuyor. Gömlekler fırfır, nervür, kurdela, büzgü, pili, fiyonk gibi detaylarla farklı bir görünüm kazanıyor.

Bu sezon Y-London 2007 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda içi gömlekli triko ve penyeler tek başına ve rahatça kullanılabilecek modelleriyle rahatlığına ve şıklığına önem verenlerin kurtarıcısı olacak. Lycra koton, viscon, jarse, triko gibi kumaşlar kullanılan üst grup tasarımlar, dantel, kurdela, fırfır, broş, düğme ve kemer gibi aksesuarlarla farklı zevklere hitap ediyor.

Bugünlerde Y-London markası Türkiye genelindeki bütün mağazalarında başlattığı çifte kampanya ile müşterilerini mutlu etmeyi başarıyor. Birincisi tüm mağazalarında ikinci ürün etiketin yarısı, diğer kampanya ise birbirinden şık ürünlerinde yüzde elliye varan indirimler.
Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.