Tatil planları sizden, Samsonite valiziniz Desa’dan!

Yaklaşan yazla birlikte, tatilin keyfini Samsonite valiz ayrıcalığıyla doyasıya çıkarın.

Sıcak yaz günlerinin gelmesi ile birlikte tatil planları başladı. Tatile giderken en önemli ihtiyacınız kullanışlı, kaliteli, dayanıklı ve şık bir valiz. Samsonite seyahat setleri, tüketicilerin bu ihtiyacını karşılamak üzere ürettiği birbirinden şık ve kaliteli çeşitleriyle Desa mağazalarında.

Desa güvencesiyle ve her yıl, tüketici ihtiyaçlarına göre yenilenen koleksiyonlarıyla Samsonite seyahat setleri, tatile hazırlık dönemini keyfe dönüştürüyor. Estetik ve özgün tasarımları, zengin renk seçenekleri ile Samsonite, stil, kalite ve güvenceyi temsil ediyor.

Tüketici ihtiyaçları doğrultusunda en kaliteli ve özgün tasarımları, çanta ve valiz setlerine uygulayan Samsonite, tatil tutkunlarına çok cazip seçenekler sunuyor. Seyahatlerin vazgeçilmez parçası olan Samsonite valizler, güvencesi ve taksit avantajlarıyla Desa mağazalarında. Desa, tatil yolculuğunda konfor, estetik ve fonksiyonellik arayan herkesi, Desa Mağazaları’na bekliyor.

Samsonite ile keyifli tatiller!

Uçak, araba, tren ve otobüs yolculuklarında kullanılmak üzere çok hafif olarak ve ekstra kapasite için genişleyebilecek şekilde üretilen softside valizler, değerli eşyaları korumak ve giysilerin buruşmasını önlemek amaçlı hardside valizler, hafta sonu tatilleri için sırt ve seyahat çantaları ve tüm valizlerde bütünleyici unsur olarak kullanılan makyaj çantaları Samsonite’nin ürün yelpazesini oluşturuyor.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar