Claire’s şıklığınızın tamamlayıcısı…

Dünyanın en büyük aksesuar zinciri Claire’s, 2007 yaz sezonunda da günlük, gece, mezuniyet ve plaj kıyafetlerini tamamlayan geniş aksesuar koleksiyonuyla genç kızların tutkusu olmaya devam ediyor.

Claire’s mağazalarında aksesuardan kozmetiğe tüm ürünlerde kaçırılmayacak promosyon ve avantajlar sunuluyor. Yapılan her 50 YTL’lik alışverişe 15 YTL, 40 YTL’lik alışverişe 10 YTL, 30 YTL’lik alışverişe 5 YTL anında indirim fırsatı sizleri bekliyor.


Claire’s Yaz 2007 koleksiyonunda; plastik neon renkler, leopar, zebra, yılan desenli aksesuarlar, rugan görünümlü, şeffaf, metalik ve kanvas kumaştan çeşit çeşit kemerler ön plana çıkıyor. Günlük kullanıma yönelik renkli, spor veya gece kullanımı için son derece şık, zarif çantalar sezonun moda kıyafetlerini mükemmel biçimde tamamlıyor.

Sezonun bütün trendlerini taşıyan Claire’s plaj koleksiyonu, yine çok iddialı… Bu sezon, renk renk neşeli terlikler, bandanalar ve plaj çantalarıyla Claire’s şıklığı sahillere taşınıyor.

Yazın sıcacık renkleri Claire’s makyaj koleksiyonunda !

Büyük ilgi ile karşılanan Claire’s makyaj koleksiyonunda yer alan; ışıltılı göz farları, dudak parlatıcıları, allıklar, ojeler, pratik ve özel tasarıma sahip ikili setlerdeki ürünlerle, kadınlar ve genç kızlar bu yaz da güzelliklerini keşfedecek.
Claire’s İstanbul’da; İçerenköy Carrefour, Capitol, Nautilus, Maltepe Carrefour, Ümraniye Carrefour, Suadiye, Erenköy, Towncenter, Teşvikiye, Metrocity, Bahariye, Prestige Mall ile Cevahir İstanbul Alışveriş Merkezi’nde, Bursa Carrefour’da, Ankara Migros ve Optimum Alışveriş Merkezi’nde ve İzmir’de, Alsancak, Kipa Alışveriş Merkezi, Forum Bornova ve Konak Pier Alışveriş Merkezi’nde bulunuyor.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.