...

Koton’da Yaz İndirimi Başladı…

Yaz aylarında da evde, işte, gece, hatta plajda, hayatın her anında tatil duygusunu yaşatmak isteyen Koton, şehirde yaz için birbirinden çarpıcı kombinasyonlar öneriyor. Üstelik %50 indirim fırsatıyla.

Şehir yaşamını yaz aylarında da cazip kılacak rengarenk ve ışıl ışıl ürünlere % 50 indirimle sahip olabileceğiniz Koton’un Yaz Koleksiyonu’nunda neler yok ki..

Dar pantolonlar, bol ve dökümlü bluzlar, bele oturmayan, robalı ya da belden kesikli elbiseler, yaz aylarının ideal iş giysileri, sezonun en trendy aksesuarı olan taşlı ve rugan kemerler … Koton erkeğinin iş yaşamındaki yaz şıklığını tamamlayan çizgili pololar, keten pantolonlar, blazer ceketler…

Yaz günlerinin umursamaz havası ise Koton’da t-shirt, askılı bluz, pantolon, şort ve eteklerin, uyumlu desen ve renklerdeki terlik, çanta ve aksesuarları kullanarak yaşanıyor.

Kumsaldan ve denizden ilham alınarak tasarlanan, yazın tüm coşkusunu hissettiren rengarenk ürünlere % 50 indirim fırsatıyla sahip olabilir, Koton’la modayı tüm renkleri ve çizgileriyle en güzel şekilde üzerinizde taşıyabilirsiniz.

Ayrıca, 31 Temmuz tarihine kadar tüm banka kartlarına 100 YTL’ye kadar olan alışverişler için 3, HSBC Advantage Kart sahiplerine ise 7 taksit imkanı sunan Koton; 100 YTL ve üzeri alışverişlerde 6 taksit, HSBC Advantage Kart sahiplerine ise 10 taksitle ödeme kolaylığı sağlıyor. Bu fırsatlarla Koton’a uğramanın tam zamanı.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.