TWEEN’den Boğazda Muhteşem Defile

TWEEN’DEN BOĞAZDA MUHTEŞEM DEFİLE

Dünya moda başkentlerinde giderek etkinliğini arttıran Tween, Suada’da gerçekleştirdiği muhteşem defile ile yeni sezona merhaba dedi. Sonbahar-Kış 08/09 Tween koleksiyonunun sergilendiği defile iş, sanat ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini bir araya getirdi. Tween’in birbirinden çarpıcı ve özgün koleksiyonlarının yer aldığı etkinliğe özel davetli olarak yurtdışından pek çok önemli moda guruları da katıldı.

ORKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halidun Orakçıoğlu ve ORKA Yönetim kadrosunun ev sahipliğini yaptığı davette, Suada adeta yeniden tasarlanarak Tween’e özel çarpıcı bir atmosfer yaratıldı.

Muhteşem defilede Egemen Bibika, Burak Gacemer, Kerem Özşeker, Saville Dorfman, Vladan Miljlovic, Jones, Daniel’in de aralarında bulunduğu Türk ve yabancı 20 manken yer aldı. Tween’in özgün ve öncü ruhundan ilham alınarak tasarlanan özel podyum ve çarpıcı koreografi ile sergilenen Tween Sonbakar - Kış 08/09 koleksiyonu davetlileri adeta büyüledi. Boğazın serin esintisi altında gerçekleşen defilede, özel olarak yurtdışından gelen dünyaca ünlü erkek modellerin Tween Sonbahar-Kış 08/09 koleksiyonu için podyuma çıkması sürpriz oldu.

Tween koleksiyonları 4 sezondur David Bradshaw danışmanlığında Orka Group’un güçlü Tasarım ekibi ile hazırlanıyor. David Bradshaw; Miu Miu, Prada gibi dünyaca ünlü markaların erkek koleksiyonlarını var eden, Tom Ford’un Kreatif Danışmanlığı’nı da üstlenen dünyanın en önemli Kreatif Direktörlerinin başında yer alıyor.

Tween Sonbahar-Kış 08/09
Koleksiyonun sergilendiği defile, Tween’in yeni sezon erkek modası için vurguladığı yeni trendleri gözler önüne seriyor;

Dünya literatüründe ilk maskülenlik ve cesaret sembolü, M.Ö. 7500 yıllarında Çatalhöyük medeniyetinde kullanılan, kahraman erkeklerin ev kapılarından lahitlerine kadar işlenen “Koç Boynuzu” sembolü, Tween koleksiyonuna ilham vererek yeniden tasarlandı. Tween’in “Modern Masculanity” temalı Sonbahar / Kış 0809 koleksiyonunun motif ve desenlerinde hayat buldu.

Tween Sonbahar-Kış 08 /09 sezonunda; vintage ve günceli, modern ve etniği farklı bir yorumla birleştirerek şaşırtıcı bir koleksiyon hazırladı. Doğu ve batı, geçmiş ve günümüz karmasında tasarlanan koleksiyon; yalın, maskülen ve minimal. Koleksiyonun ilham kaynağı; zıtlıkların ahengini, doğu ve batı karmasının en benzersiz dengesini barındıran İstanbul oldu.

Tween, trend ve moda önerisinde bulunarak yeni kalıplar, farklı formlar ile ‘kolay-giyilebilir’ ürünler yaratarak erkek modasına yeni bir yorum getiriyor. Yıkanmış efektli, kırışık yün takımlar ve ceketler, pantolonlar, 4 cepli yün ‘militarist’ ceketler ile moda dünyasına alışılmadık, vücut formunda ancak rahat kullanımlı moda önerileri sunuyor. Modern siluetler, fit formların yanı sıra zengin detaylarla tasarlanmış ürünler Tween’in kimliğini yansıtıyor.


Tween Sonbahar-Kış 08/09 koleksiyonunda birbirinden çarpıcı özel kumaşlar beklenmedik şekillerde bir araya getirilerek farklı ve fonksiyonel mont, kaban ve deri ceketlerle karşımıza çıkıyor. Koleksiyonun anahtar detayı; tüm ürünlerde baskı, nakış ve jakar olarak farklı uygulamalarda kullanılan Tween “Koç Boynuzu” monogramı. Gerek deri-naylon montların üzerine transparan baskı; gerek denimlerde nakış gerekse deri aksesuarlarda sıcak baskı olarak kullanılan bu monogram modern siluetlere otantik bir görünüm kazandırıyor.

Koleksiyon renk paleti siyah, kurşun rengi, haki, koyu yeşil ve lacivert gibi derin renklerin yanı sıra gri–melanj, vizon ve beyaz gibi aydınlatıcı renklerden oluşuyor.

Tween Sonbahar-Kış 08/09 koleksiyonunun sergilendiği defile, Tween’in yeni sezon erkek modası için vurguladığı yeni trendleri gözler önüne serdi.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.