DESA, “Brezilya modeli” ile moda markasına dönüşüyor

desa

DESA, “Brezilya modeli” ile moda markasına dönüşüyor

Bir deri markasından global bir moda markasına dönüşme kararı alan DESA,36 yıllık tarihinde ilk kez bu sezon vitrine çıkarttığı hazır giyim koleksiyonunu dünyaya tanıtmak için “Brezilya modeli”ni ithal etti.

DESA’nın 2008 İlkbahar/Yaz Hazır Giyim Koleksiyonu için kameraların karşısına geçen Brezilyalı top modelin ad; Ana Beatriz Barros.

Aynı zamanda Victoria’s Secret’ın da modeli olan Brezilya moda ekolünün en yeni temsilcisi Ana Beatriz, DESA’nın yeni sezon kataloğu için ünlü moda marka ve dergilerinin fotoğrafçısı Greg Kadel’e poz verdi.

Logosundan mağaza konseptine ve hazırlamış olduğu hazır giyim koleksiyonuna kadar hayranlık uyandıran bir dönüşüme uğrayan DESA, artık sadece bir deri markası olarak değil, baştan ayağa moda sunan bir marka olarak hayatımızda.

Yeni sezona farklı bir heyecanla ‘merhaba’ diyen DESA, yeni sezon katalog çekimlerinde, dünya podyumlarında Rio rüzgârı estiren ünlü top model Ana Beatriz Barros ile çalıştı. New York’ta gerçekleştirilen çekimlerde Barros’u; Britney Spears, Elizabeth Hurley gibi ünlülerin fotoğrafçısı ve dünyaca ünlü Vogue, Numero gibi dergilerin kapak fotoğraflarını çeken Greg Kadel fotoğrafladı.

Dünya çapında birçok marka için poz veren Ana Beatriz Barros, DESA çekimlerinde çok keyifli vakit geçirdiğini belirtti. Greg Kadel’e birbirinden hoş pozlar veren ünlü top model, cıvıl cıvıl, günün her saatinde zevkle giyilebilecek kıyafetlerden oluşan DESA 2008 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu çok beğendiğini vurguladı.

Fred Tutino, romantik çizgileriyle artık DESA’da

İtalya’da doğan Güney Afrika Cumhuriyeti, Kanada ve New York’da büyüyen Fred Tutino, Parsons School of Design’dan mezun oldu. Öncelikle ABD’de en çok okunan moda dergilerinden biri olan “In Fashion Magazine”de ve “W” Dergisi’nde moda editörlüğü yaptı. Ardından Zara’nın kadın tasarım direktörlüğü göreviyle moda dünyasına hızlı bir geçiş yapan Tutino, birçok ünlü İtalyan ve İspanyol markanın da tasarım direktörlüğünü üstlendi.

Ünlü tasarımcı Fred Tutino, çevresindeki her şeyden ilham alarak yaşadığımız dünyayı ve duygularımızı tasarımlarına yansıttığını belirtiyor. 5 farklı konseptten oluşan DESA 2008 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu hazırlarken de ‘romantizm’den ilham aldığını söyleyen Tutino, koleksiyonda dişiliğin gücünü ve pozitif yansımaları harmanlayarak serbestçe akıp giden su gibi her zaman giyilebilecek bir şıklık yaratmaya çalıştığını ifade ediyor.

Ana Beatriz Barros’un dişiliğinde hayat bulan DESA İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, İstanbul’da Abdi İpekçi, Capacity Mall, Capitol, Astoria, Suadiye, Nautilus, Ankara’da Panora ve Cepa, İzmir’de Forum Bornova ve Alsancak, Mersin’de Mersin Forum DESA mağazalarında satışa sunulacak.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.