1 beden incelmek isteyenler Mendo’s’a…

Mendos mayo modelleri


1 beden incelmek isteyenler Mendo’s’a…

Maryan Mehlhorn’un Charmline serisi mayoları içerdikleri % 40 lycra ile vücudunuzu 1 beden küçültüyor. Hem de bunu sizi hiç sıkmadan yapıyor.

Mendo’s Türkiye genelindeki 20 mağazasıyla dünyada moda trendlerini belirleyen dev markaların mayo ve deniz aksesuarlarını ayağınıza getiriyor. Bunlardan biri de Alman Maryan Mehlhorn. Markanın Charmline serisi mayoları, kumaşlarındaki % 40 lycra sayesinde olağanüstü toparlayıcı özelliğe sahip modelleri ile vücudu 1 beden küçülterek hanımları rahat ettiriyor. Toparlayıcı özelliği olan mayoların en büyük dezavantajı, gramaj olarak normal mayolara göre daha ağır olmalarıdır. Buna karşılık Charmline serisi, normal mayolarla aynı hafiflikte olarak tasarlandı ve bu sebeple de hem vücudu hiç sıkmıyor hem de çabucak kuruyor. Tasarımcı Maryan Mehlhorn’un çok özel inceltme efektleri sağlayan çizgileri ile mayolarda kullanılan kumaşın özelliği birleştiğinde ortaya çok özel ve estetik bir seri çıkmış.

Mendos mayo modelleriMendos mayo modelleri

Mendo’s Hakkında


Türkiye iç giyim sektörünün köklü firmalarından Çiçek İç Giyim’in sahibi olduğu Mendo’s mağazalarının ilki 1994’te Akmerkez’de açılmıştır. Bunu 1996 yılında açılan Carousel ve Bağdat Caddesi, 1999’da Ankara ve sonraki yıllarda Türkiye geneline yayılan toplam 20 mağaza izlemiştir. Mayo ve iç çamaşırı ağırlıklı bir ürün yelpazesi sunan Mendo’s mağazalarında Gottex, Calvin Klein, Gideon Oberson, Emporio Armani, Just Cavalli, Emamo, Maryan Mehlhorn, Selmark,
Maidenform, Miracle Suit, Linclalor, Donna Victoria ve Calze Levante markalı ürünleri bulmak mümkündür. Mendo’s, franchising sistemiyle büyümeyi hedeflemektedir. Mendo’s; İstanbul’da Akmerkez, Carousel, Bağdat Caddesi, Nautilus, Olivium, City’s, Kanyon, İstinyepark; İzmir’de Alsancak; Ankara’da Ankamall; Bodrum’da Türkbükü Merkez, Türkbükü Kuum Otel, Yalıkavak Marina, Bodrum Merkez; Antalya’da Adam&Eve Hotel ve Rixos Hotel; Çeşme’de Alaçatı; Mersin’de Marina Vista mağazaları ile hizmet vermektedir.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum to “1 beden incelmek isteyenler Mendo’s’a…”

  1. BETÜŞ :

    ANKARADA BULUNAN ANKAMALL GEZERKEN MENDOSU GÖRDÜM ÖNCELİKLE VE ORADAKİ ÜRÜNLERE BAKMAK İÇİN GİRDİM ASLINDA ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM BİRŞEY YOK İDİ ORADAKİ ÇALIŞAN ARKADAŞLARIN BANA GÖSTERDİĞİ YAKIN BİR ALAKA BİR TEZGAHTAR GİBİ DEĞİL BİR ARKADAŞ GİBİ OLDUĞU İÇİN ÜRÜNLERE BAKMAYA BAŞLADIM GOTTEX’İN MAYOLARINA BAKARKEN BİR ÜRÜN BEĞENDİM VE ALDIM GEREK KUMAŞINDAN GEREKSE KESİMLERİNDEN ÇOK MEMNUN KALDIM BUGÜN EĞERKİ O GÜLER YÜZLÜ ÇALIŞANLARINIZ OLMASA İDİ EMİNİM ŞİMDİ NE O ÇOK SEVDİĞİM MAYO BENİM NEDE ORADAKİ GÜZEL ÇEŞİTLERİ ÖĞRENECEK İDİM.BÜTÜN ARKADAŞLARIMA TAVSİYE EDECEĞİM.
    GÜLER YÜZLÜ PERSONELİNİZİ TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.