Topshop’a özel Kate Moss koleksiyonu

Kate Moss’un Topshop için hazırladığı 2008 İlkbahar-Yaz koleksiyonu,4 Nisan tarihinden itibaren mağazalarda yerini alıyor. Kate’in değişken moda anlayışı koleksiyona İbiza, Miami, Hindistan gibi dünyanın birçok egzotik köşesinden esintiler getirerek bohem bir gezginin bavulunu çağrıştırıyor

Pastel renklerlerdeki hafif şifon kıyafetlerde; Aztek desenleri ve 1940’lardan kalma çiçekli baskılar göze çarpıyor. Dökümlü kumaşlarda denizci esintileri ve Kızılderililerin elle çizdiği kuştüyü desenler koleksiyonun ilginç detaylarını oluşturuyor. Yıldızlar veya çizgilerle bezeli pembe tonlarındaki gömlekler, dar kesim ve ya bol paçalı pantolonlarla birleşiyor.

Çingene kıyafetlerinden esinlenmiş İngiliz dantelleri koleksiyonun önemli parçaları arasında yer alıyor. Mavi nakış detayları, gece mavisi mini bir elbiseyi ya da kırık beyaz bir gömleği süslüyor. Mini tunik elbiselerin ve omuz pelerinlerinin üzerinde küçük cam boncuklar yer alırken, baskılı ipek elbiseler tasarımlarıyla dikkat çekiyor. 1950’lerin moda anlayışını çağrıştıran pilili balo elbiselerinde, canlı sarı, yeşil renkler ve ince çizgili kumaşlar tercih ediliyor.

Kate Moss Koleksiyonu’nun bu sezon en ilgi çekici parçaları arasında gece kıyafetleri ve yazlık kısa ceketler bulunuyor. Kate Moss’un fark yaratan çağrışımlardan beslenerek hazırladığı koleksiyonda ince çizgili koton kumaştan, yumuşak gri deriden veya ipekten hazırlanan kısa ceketler bolero tarzında tasarlanıyor. Büyük ve bol kesimli kruvaze ceketler ise çapa motifli nakışlarla süsleniyor.

Kate Moss bluz modelleri;

 

Kate Moss ceket modelleri;

Kate Moss elbise modelleri;

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum to “Topshop’a özel Kate Moss koleksiyonu”

  1. şebnem :

    qüzel beqendim…

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.