So Chic markalı gümüş takılar

Sezgin Mücevherat, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında Türk el işçiliğinin ve gelişen tasarım anlayışını en iyi yansıtan firma olarak 57 yıldan bu yana üretim ve pazarlama alanında faaliyette bulunan misyonunu kendisine ilke edinmiş ülkemizin en eski gümüş firmalarından biridir.

“SO CHIC” ismiyle kurulan ve eşsiz bir konsepte sahip olan mağazalar zincirimiz kısa bir zaman içinde Türkiye genelinde bir çok mağazaya ulaşmıştır. Başta olmak üzere İstanbul, Antalya, Ankara ve Bodrum’da bulunan So Chic’lar, tüm Türkiye genelinde takı severlere hizmet vermeye başlamıştır. So Chic mağazalar bünyesinde; Sezgin Mücevherattın distribütörlüğünü yaptığı dünyaca ünlü markaların gümüş mücevherleri yanı sıra, yerli ürünlerde vitrinlerde yer almaktadır. Dünyaca ünlü bu markalar şunlardır : “Benetton, Thomas Sabo, Sisley, Mexx, Joop, Joop Time, Nina Ricci, Cacharel, Carrera, Pierre Cardin, Marc O’Polo , Morgan, Morgan Time, Nouvegioie, Nouvegioie Time, Ted Lapidus , Kenzo, Elle”

Sezgin Mücevherat ayrıca dünya genelinde 60 ülkede takı severleri Türk gümüş işçiliği ve ürünleriyle tanıştırmaktadır.

So Chic gümüş takı modelleriSo Chic gümüş takı modelleriSo Chic gümüş takı modelleriSo Chic gümüş takı modelleriSo Chic gümüş takı modelleriSo Chic gümüş takı modelleri

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum -> “So Chic markalı gümüş takılar”

  1. Koray :

    Özellikle rose collection serisi süper

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.