Arzu Kaprol farkıyla

Mimar Sinan Üniversitesi ve Paris American Academy’de eğitim alan Arzu Kaprol dünyaca ünlü tasarımcıdır. Istanbul, Milan, Paris and Dusseldorf’daki pek çok moda haftasında bulunmuş bir tasarımcımız olarak başarılı defilelere imzasını atmıştır.

Yeni sezon katalog çekimlerinden görüntüler…

Arzu Kaprol katalog görüntüleri
Arzu Kaprol katalog görüntüleri
Arzu Kaprol katalog görüntüleri



Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

6 Yorum -> “Arzu Kaprol farkıyla”

  1. akasya nur :

    süpersin arzu kaprol bende senin gibi olmak için neleri vermaezdim
    istediğim tek şey ünlü tasarımcı olmak

  2. gözde balabanoğlu :

    sizi daha önce tvde izledim.tarzınızı çok beğendim.ben bursada yaşıyorum ve babanız yazın devamlı benim mağazama gelirdi sizdende her defasında gururla bahsederdi ama hakkıda var.bende kendi mesleğimde enaz sizin kadar başarılı olmak istiyorum.nilüferle yaptığınız çalışmalarıda çok beğendim.

  3. tuba :

    pek beyenmedim daha farklı istiyorum..bi dahaki daha güzel olsun

  4. songül :

    bu ne densiz bi yorum böyle ”tuba”
    emeğe saygı lütfen arkadaşlar..

  5. burcu :

    ben moda dıyınce hep sızın adınızı duyuyorum ve sızın adınızı duyuncada yuzumde bır gulumseme ve ıcımde bı mutluluk olusuyo cunku sızın tasarımlarınızda boyle ınsanlara huzur ve mutluluk verıyo sızın tasarımlarınızda boyle ınsan gıyınce bence cok mutlu oluyo basarılarınızın devamını dılıyorum

  6. şadiye :

    özgürlüğünüze düşkün olduğunuz,doğallığı tercih ettiğiniz mankenlerin duruşundan ve tasarımınızdan belli.sizin başarılarınızı sürekli takip etmekteyim,elimde olmadanda imrenmekteyim başarılarınızın devamını dilerim tebrikler

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.