Karen Millen gece elbiseleri

Yılbaşının yaklaşması ile birlikte pek çok marka gibi Karen Millen markası’da gece giyimi için hazırladığı birbirinden şık elbiselerini görücüye çıkartanlar arasında yerini aldı. Siyah, beyaz, gri, pembe hatta yeşilin tonlarının yer aldığı elbiselerde renkte sınır yok. Elbise boyları genellikle kısa ama tercihe göre uzun modellere de yer verilmiş.

Karen Millen parti elbiselerinden seçmeler…
Karen Millen parti elbiseleriKaren Millen parti elbiseleriKaren Millen parti elbiseleriKaren Millen parti elbiseleriKaren Millen parti elbiseleriKaren Millen parti elbiseleri

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

9 Yorum -> “Karen Millen gece elbiseleri”

  1. merve bulut :

    çok fena güzel bizim yılsonunda partimiz var 5. sınıfım 69 ytl biriktirdim biraz indirin

  2. derya kasap :

    karen millen’nin elbiselerini çok beğendim. acaba istanbul’da bulabileceğimiz bir yer var mı? beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

  3. fatma :

    çok basit ve hep kısa giyecekler varr hiç eyenmedin 2005de kalmışsınızzz

  4. sinem :

    istanbulda bulabılcgmız yer vrmı?

  5. gecegiyim :

    süper elbiseler teşekkürler

  6. serpil :

    gri olana bayıldım allahm süper yaa muhtsem bi elbiseeee

  7. melda :

    nişantaşında mağazaları mevcut ve bu fotograftakilerden çok fazla seçenek olduğunu emin olabilirsiniz…fiyatlar biraz pahalı ama kaliteye ve bu tarza değer…..

  8. aygül :

    hepsi süper harikasınız işte elbise dediğin böyle olur

  9. naz :

    daha güzel gece elbiseleri yokmu ? mesela boyundan geliyo , aşağığa kadar uzunluğu olan elbiseler olabilir . ben böyle diyorum . yinede siz bilirsiniz .

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.