Y-London yeni sezon kataloğu

Y-London yaş ve sınır tanımaksızın, kendi tarzında bütünleşerek her an, her yerde özgür olmaya devam ediyor. Farklılığınız koleksiyonlarla bir kez daha hissedeceksiniz. Özgür, rahat, şık ve özgün olasını sağlayan, koleksiyonlarıyla göze çarpan Y-London  markası, kaliteli ve uygun fiyatları ile yeni sezon için birbirinden özel koleksiyonlar hazırladı.

Night in the moon: Klasik ve aynı zamanda da şık olmayı isteyen kadınlar için, transparan ve desenli bluzlarla pembe kürklerin birleştiği pop tarzıyla, siyah ve beyaz renklerin ön plana çıktığı abiye ceket ve pantolonların mükemmel uyumu.

Sports: Spor giyim tarzından hoşlanan kadınlar için. Düşük bel ve vücudu saran, yıkamalarının farklılığıyla öne çıkan jeanler ve desenli birçok farklı renkte olan trikoların muhteşem birleşimi.

Trendy: Güncel moda eğilimlerini takip eden ve göz önünde olmayı seçen kadınlar için. Kısa kot eteklerle, nakışlı jeanlerin, çizmelerin ve Y-London tasarım grubunun yarattığı atkı, şapka ve çanta gibi aksesuarların mükemmel birlikteliği.

Metropol: Her zaman ve her alanda Farklı olmayı seçen kadınlar için. Moda renkleri barındıran üst gruplarla, kürklü kadife ceketlerin ve deri pantolonların ihtişamlı uyumu.

Y-London yeni sezon kataloğu;

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

2 Yorum to “Y-London yeni sezon kataloğu”

  1. tugba :

    ya ben 14 yaşındayım bu yıl mezuniyet balom var abiye sade siyah renk dekoltesiz modeller arıyorm nerde ben bulamadmda

  2. ercan :

    gerçekten yeni sezon kıyafetleriniz bir harika başarılarınızın devamını temelli ederim.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.