Adidas Women yeni sezon koleksiyonu

Spor giyimin lider markası adidas, ‘Women 2007 Sonbahar / Kış Koleksiyonu’ ile sporu eğlenceye dönüştürüyor. “Spor Bir Oyundur” konsepti ile yola çıkan adidas, hazırladığı benzersiz tasarımlarla sporun eğlenceli tarafını vurguluyor.

adilibria ve Fuse serilerinden oluşan koleksiyonda performansın stille buluştuğu tekstil ürünleri, ayakkabı ve aksesuarlar yer alıyor. Women Sonbahar/Kış koleksiyonu için Yelena Isinbayeva (Rusya, Sırıkla Atlama), Ana Ivanovic (Sırbistan, Tenis), Laura Flessel (Fransa, Eskrim) ve Iridia Salazar (Meksika, Tekwando) gibi dünyaca ünlü başarılı sporcularla işbirliği yapan adidas, “Spor Bir Oyundur” konsepti ile sporun yalnızca rekabetten ibaret olmadığını, aynı zamanda eğlenceli olduğunu ve başarının ancak bu eğlenceli tarafın fark edilerek elde edilebileceğini vurgularken, ‘Impossible is Nothing’ kampanyası ile de bağlantı kurarak sporcuların başarı hikayelerini de ön plana çıkartıyor.

adilibria serisi hafif tasarımlarıyla dikkat çekiyor…Yoga, koşu, gym ve tenis olmak üzere 4 ana kategoriden oluşan adilibria serisi, ilhamını hafiflikten alıyor. Modern ve feminen çizgisiyle tamamen sportif performansa uygun olarak tasarlanan modellerde TechFit, ClimaLite® ve ClimaCool® teknolojileri yer alıyor. Modellerde, mat altın renkleri ile bambu gibi yumuşak tonlar, orkide, metalik leylak ve mürdüm gibi güçlü tonlarla birleşiyor. Koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında ise, adilibria Low ayakkabı ile kış sporlarına uyumlu adilibria yelek bulunuyor.


Fuse serisi, dinamik, etkileyici ve zarif çizgileriyle ön plana çıkıyor …Dans temasından esinlenerek tasarlanan Fuse serisi, zarif ve sofistike çizgide tasarlanan modellerden oluşuyor. İlhamını sokak dansı ve hip-hoptan alan seride bulunan dans ayakkabısı Tamai’nin topuk ve burun bölümü, daha iyi performansı mümkün kılması için kare olarak tasarlandı.

Yoga, koşu, gym ve tenis olmak üzere 4 ana kategoriden oluşan adilibria serisi, ilhamını hafiflikten alıyor. Modern ve feminen çizgisiyle tamamen sportif performansa uygun olarak tasarlanan modellerde TechFit, ClimaLite® ve ClimaCool® teknolojileri yer alıyor. Modellerde, mat altın renkleri ile bambu gibi yumuşak tonlar, orkide, metalik leylak ve mürdüm gibi güçlü tonlarla birleşiyor. Koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında ise, adilibria Low ayakkabı ile kış sporlarına uyumlu adilibria yelek bulunuyor.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum -> “Adidas Women yeni sezon koleksiyonu”

  1. şebnem :

    yeni sezon çok güzel herkese tavsiye ederim

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.